Categorieën
Nieuws SIF

Nieuwe fase voor Sport Investerings Fonds Hilversum

Twee jaar na de oprichting van het Sport Investerings Fonds Hilversum gaat de Stichting een nieuwe fase in. Twee betrokkenen van het eerste uur, wethouder Floris Voorink en voorzitter Annette van Trigt, hebben afscheid genomen. Voorink vanwege de beëindiging van zijn wethouderschap, Van Trigt omdat haar zakelijke activiteiten niet langer vielen te combineren met het voorzitterschap.

De Stichting heeft een nieuwe voorzitter gevonden in de persoon van Marcel Beerthuizen, in het dagelijks leven directeur van Ziggo Sport. Hilversummer Beerthuizen is nauw betrokken bij het Hilversumse verenigingsleven en zal in nauwe samenwerking met het Bestuur en de Raad van Toezicht het werk van de mensen van het eerste uur voortzetten.

Initiatiefnemer Jan Willem Hoogendoorn bedankt scheidend wethouder Floris Voorink voor zijn inzet voor het Sport Investerings Fonds Hilversum.
Categorieën
Nieuws SIF

SIF Hilversum in de media

Regionale en landelijke media besteden regelmatig aandacht aan het Sport investerings Fonds Hilversum. Onderstaand vindt u een overzicht van verschillende artikelen:

Sportverenigingen in Hilversum kunnen goedkoop geld lenen. De gemeente staat er garant voor

‘Weer een keertje goed nieuws’: Goedkope financieringsvorm voor sportverenigingen

Hilversumse sportverenigingen kunnen goedkoper geld lenen

Hilversum start stichting voor sportverenigingen

 

Categorieën
Nieuws SIF

Een aanvraag indienen kan online

Hilversumse sportverenigingen die nog niet deelnemen aan het Sport Investerings Fonds nodigen we van harte uit om contact op te nemen met de Stichting, zodat wij nadere informatie kunnen verschaffen over de eventuele deelname aan het fonds.

SIF Hilversum biedt sportverenigingen aantrekkelijke regelingen om de infrastructuur of faciliteiten te verbeteren. De expertise van de professionele partners van SIF Hilversum is beschikbaar voor alle deelnemende verenigingen.

Neem contact met ons op via info@sifhilversum.nl