Categorieën
Partners

Dijck & de Ridder Accountants

Dijck & de Ridder is het accountantskantoor van SIF Hilversum. Dit Hilversums kantoor is verantwoordelijk voor de administratie van de Stichting, het verloop van leningen evenals het jaarlijks opstellen van het Financieel Verslag inclusief een Samenstellingsverklaring.

Ook deelnemende verenigingen kunnen gebruik maken van de expertise van dit kantoor.

 

Contact gegevens:

Fred Voorn, Belasting- MKB adviseur

dijckenderidder.nl

Categorieën
Partners

Stichting Waarborgfonds Sport

De Stichting Waarborgfonds Sport (SWS)  is dé specialist in het beoordelen van investeringsaanvragen voor sportaccommodaties. Door middel van een landelijk netwerk van adviseurs worden aanvragen van verenigingen geïnventariseerd en beoordeeld. SWS heeft met een aantal banken (o.a. ABN AMRO, BNG, ING, Rabobank en Triodos) een samenwerking waarbij door deze banken leningen worden verstrekt waarbij SWS voor 50% en de betreffende gemeente voor 50% borg staat.

Aanvragen voor SIF Hilversum leningen kunnen rechtstreeks bij SWS worden ingediend; op de website www.sws.nl  staan de aanvraagformulieren.

Tevens verzendt SWS periodiek nieuwsbrieven met actuele informatie over sportfinanciering of ontwikkelingen op dit terrein. SWS is ook goed geïnformeerd over mogelijke subsidie regelingen (zoals bijvoorbeeld BOSA).

Contact gegevens:

Maarten Breman, projectadviseur regio West SWS

sws.nl